Notes insidan 5 & 6

Hej igen allesammans.

Vi kastar oss in i boken direkt.

På frimärket tog jag hålslagen och punchade kanterna för att få den hårda slitna looken. Jag färgade sedan in den mycket med distress ink.

För att bryta lite med den mörka tonerna så la jag in rosatonade papper och bröt av det med ljusblåa brads i ficklåset.  Under Beautiful lappen sitter ytterligare en minibag och i den en tag från papprena.

 

Jag stämplade faktiskt under fickan innan jag satt fast den med lim. Gav den det lilla extra.

 

Jag tog en extra stor tag från gömmorna och började stämpla den med olika stämplar. För att få den där lite vintage känslan så kan jag tipsa om att stämpla flera gånger utan att färga om på stämpeln och att stämpla lite slarvigt. Postcard stämplar funkar ALLTID. Använd en brun färgdyna i detta fall blev det Distresse ink Walnut stain. jag fortsatte även att stämpla lite runt kanten på den rosa Memories lappen.

 

Jag stansade även ut en fjäril ur samma cardstock som jag gjorde sidorna av. Men innan det så hade jag sprayat med mist på en mask och låtit det torka in ordentligt! Satte även dit en liten pärla för lite extra bling.

 

jag fick nästan med på bild hur mycket den glittrar. Fjärilen alltså.

Nästa inlägg kommer att bli det sista. Tills dess ha det gott!

XoXo Mela

Om Mela

Mela en sprallig neondansande och scrapbooking tokig tvåbarns mamma. (Gift med en datanörd som pendlar till sthlm i veckorma)
Det här inlägget postades i Altrat, Designteam, Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem × = 35

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>