Notes insidan 1 & 2

Hej igen. Dags för det andra inlägget av Notes boken. Förra gången fick vi ju se framsidan, Jag visar denna gång första och andra insidan i boken.

När jag skar ut sidorna av den Brown bag cardstocken till boken fick jag 2 sidor som var lite mindre på bredden men ville gärna ha med dem i vilket fall.

Jag valde att sätta en spetskant på dem så att dom blev lika breda som dom andra sidorna. Fick på det sättet en funktion av dem.

Här ser man även hur jag skrapat kanterna på lapparna.  Orden var med i pappret.  Jag satt minibrads i sidan på dem och fick dem nästan att se ut som skyltar. Ett gem fick pryda ena hörnet.

 

 

Gemet på den första sidan i bilden ovan är en stickers. Jag satt sedan en pärla för att ge mer dimension, Jag hålade även pappret i överkant. Det fanns redan det i pappret så jag följde bara mönstret. Gör att den ser ut som en sida från ett block.

Satt ett bomullssnöre som låsning på fickan till höger. Tog även washi tejp som lite extra dekoration.

Skrivs snart igen,

XoXo Mela

 

 

Om Mela

Mela en sprallig neondansande och scrapbooking tokig tvåbarns mamma. (Gift med en datanörd som pendlar till sthlm i veckorma)
Det här inlägget postades i Altrat, Designteam, Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 1 = nio

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>