Art journaling mixed media.

Hejsan,

Det var ett tag sedan man bloggade här. Skönt att vara tillbaka. Hoppas alla hade ett gott slut och gott nytt år så här in i slutet av januari ;) vi har varit drabbade av sjukdom. Inte lika kul. Jag tänkte göra ett nytt inslag i bloggen idag.

Nämligen visa er ett YouTube klipp. Det är jag som gör en mixed media art journaling sida, kladdar med gesso, faber castel gelatos och stämpling. Min första inspelning det var lite nervöst och inte det lättaste att ladda upp, men fler videos kommer det att bli. Var jätteroligt ;)  Skriv gärna en kommentar om vad ni skulle vilja se. Jag är inte omöjlig.  Jag testar gärna nya saker om det skulle vara så. :D

När man håller på med mixed media finns det inga rätt eller fel, bara vad du vill och hur du känner som regel. Samt vad för slags material du vill och kan använda dig av.  Det är du som är skaparen. Låt inte något annat än fantasin begränsa dig.

 

 

Enjoy!

XoXo Mela

Om Mela

Mela en sprallig neondansande och scrapbooking tokig tvåbarns mamma. (Gift med en datanörd som pendlar till sthlm i veckorma)
Det här inlägget postades i Altrat, Designteam, Okategoriserade, Övrigt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju − = 3

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>