Post it boy!

Nu är det dags att damma av pysselhyllan eller ja iaf bloggsidan av den. Det var ett tag sedan man var här och skrev av sig så det är verkligen på tiden.

Jag fick i mitt Dt paket tre stycken Distresse crackle paint färger som gick i de sommriga färgerna mustard seed worn lipstick och Pine needles.
Samt  ett 6*6 block från Lime Twist- Happy go lucky.

Det passade mig som handen i handsken för trots mörka kvällar, kyligare väder och till och med en påhälsning av snön så längtar jag efter den där sommaren som jag aldrig riktigt fick.;)

Eftersom jag aldrig innan använt mig av Distresse crackle paint så var det med stort intresse som jag kladdade på.

På min första Lo gjorde jag mest bara ett test med den gula crackle paint burken -Mustard seed, sedan jag tog det som fanns på bordet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag tycker att den turkosa pappret passar så underbart bra tillsammans med den gula färgen. Tog en svart gel penna och fyllde i som en extra dekoration.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Färgen krackilerar fint och gav bakrunden det där lilla extra tycker jag. Nästan så att det är lite av berondeframkallande att kladda med dessa färger, har man väl börjat kan man inte sluta. Tar en stund att torka dock, men det är så värt resultatet. Jag använde mig av privata bokstavstickers men det blev så pricken över i:et på nått vis.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag ville framhäva så mycket som möjligt av crackle painten att jag gjorde min LO enkel, men det är ju ändå så som jag gör i min stil. Tagen på layouten hittar ni här. Färgerna är verkligen väldigt mycket MIG just nu. Jag fullkomligt älskar kombinationen av alla färger.

Vi har planerat om lite här på bloggen denna månad, vi kommer att ta en vecka var. Så imorgon får ni ytteligare ett alster från mig!

Vi skrivs då.

XoXo Mela

 

Om Mela

Mela en sprallig neondansande och scrapbooking tokig tvåbarns mamma. (Gift med en datanörd som pendlar till sthlm i veckorma)
Det här inlägget postades i Designteam, Layouter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 × = femtio sex

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>