Sista utmaningen

Tyvärr så har jag haft så full upp så att jag inte hunnit blogga Vet faktiskt inte var tiden tar vägen. Går upp på morgonen och sen är det dax att lägga sig. Är det fler som lider av detta? Eftersom det varit lite tid så blev det ett väldigt enkelt kort. Som vanligt är det  Bo bunny Block party papper. Som bas har jag använt ett grönt cardstock och sedan Block Party Shindig  ,har även klippt ur texten från Block Party Good times. Klockan har jag stansat ur och embossat.

 

Ja det var ett väldigt enkelt kort denna gången.

 

Kram kram

Det här inlägget postades i Kort. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


tre − = 1

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>