Utamning Alter

Ännu en ny vecka, oj vad tiden går fort snart är det midsommar och semester, underbart :)

nu till veckans inlägg. Jag bestämde mig för att göra ett teljuskort som alter. Jag tycker dom är jätte roliga och enkla att göra och det uppskattas alltid om man ska ge bort något litet t.ex. istället för en blomma när man ska bort.

Papperet som jag använt till själva asken är Bo Bunny Block Party.

Inne i kortet. Eftersom att dessa papper har väldigt mycket stjärnor i sitt mönster så förstärkte jag det lite extra med att göra fönstren till ljussidan i stjärnform. Tändsticksasken är dekorerad med papperet Block Party Good Times.

Förtydliga kanterna runt många detaljer med en glitter penna.

För att kunna stänga kortet så tog jag en jeans knapp med en nit på baksidan och limmade fast den så att niten kom på framsidan av kortet, som ni ser på bilden ovan. Sen fäste jag snöret på ryggen av kortet så att man kan linda snöret runt kortet och sedan rulla upp sista stumpen runt niten. Och för att dölja nitens hål och även för dekoration så fick det även hamna en stjärna här :)

 

Som sagt dessa teljuskort är jätte lätta att göra och det bästa är att det inte går åt så mycket material, om man inte vill dekorera dom jätte mycket. Det går åt ett papper i storlek 12×12 för att göra hela asken och mallar finns det många på nätet att söka efter. Man behöver ju heller inte fylla kortet med te och ljus, utan det är bara fantasin som sätter stopp för vad man vill lägga i kortet. :)

Det var allt för mig denna veckan, Ha det fint alla där ute :)

kram Andrea

 

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 × = trettio

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>