Ludvig 2 år!

Näst sista utmaningen! Denna gången blir det ett kort från min sida! Som jag nämnde förra veckan skall givetvis mitt fina 3D-motiv, min superhjälte vara med. Kortet är till min gudson Ludvig. Han fyllde 2 år i helgen! Han är vår familjs lilla kronprins! Det tråkigaste är att han bor sååå himla långt bort. Ibland är Sverige alldeles för avlångt!

Till detta stafflikort har jag använt sådant som fanns med i kitet. Med hjälp av stansar, falska stygn (ditritade) och distanskuddar, en massa klippande och skärande blev resultatet detta! Alla papper, utom det gröna cardstocket som utgör stommen är från serien ”Block Party” av Bo Bunny.

En liten detaljbild;

Och sist en bild på själva stafflieffekten.

Tack för denna vecka!

//Kasia aka Dalascrap

Det här inlägget postades i Kort och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 + två =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>