My time!

Hejsan på er allesammans, hoppas ni haft en riktigt bra helg. Vi har haft marknad, inget för det stora men mer för de små. ;)   min lille son var överlycklig. Äta sockervadd och åka karusell.

Här kommer mitt andra inlägg av utmaningspaketet vi fick.
Jag visar min Layout. Jag började med pappret Blockparty- Chill.  Jag fick vantarna på en burk gesso för ett tag sedan och jag ville verkligen prova att kleta lite. Dock kletade och färgade jag pappret till oigenkännlighet ;)

Jag använde gesso, hobbyfärg, mister, embossing och gloss etc. I bakgrunden är gammalt notpapper rivet och inkletat i gesso. sedan har jag använt mig av Block Party Shindig som detaljpapper och till snurrorna.

Röd och grön punchinella fick även vara detaljer bakom fotot! en slags mintgrön cardstock fick vara fotomatta. Allt papper utom notpappret kom med i paketet!

 Jag har använt mig av lite bling som jag köpt i butiken.

En detaljbild till.

Jag använde mig av grön cardstock och ett Tim Holts dies alfabet för att göra rubriken.
Jag ritade dit lite detaljer med vit penna och sedan hade jag Gloss på.

Jag har nog aldrig kletet så mycket som på denna. Nu har jag testat det iaf. Vet inte om det kommer att bli lika mycket kleta på framtidens layouter dock :D Nu ska jag med spänning  vänta in veckans inlägg och kolla vad de andra tjejerna gjort :D

XoXo Mela

Om Mela

Mela en sprallig neondansande och scrapbooking tokig tvåbarns mamma. (Gift med en datanörd som pendlar till sthlm i veckorma)
Det här inlägget postades i Designteam, Layouter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta + 6 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>