Påsken närmar sig med stormsteg. :)

Hejsan på er!

Var ett tag sedan jag uppdaterade här så tycker det är dags nu! I dagens inlägg kommer jag med ett litet påskkort som jag bara fick för mig att göra. Jag har börjat plugga så tiden till pyssel har varit minimal.

Till detta kort har jag använt en färdig stomme som jag köpt på ica maxi. Pappren är spillbitar som blivit över vid något annat tillfälle. Motivet kommer från Vilda stamps. väldigt söta motiv dem kommit med tycker jag :) Jag färglägger med distressmarkers som jag storgillar. Man kan juh oxo plocka upp färgen från distressdynorna om man har dem.

IMG_20160304_174845~2Detta kort kommer jag skicka till mina systerdöttrar i Värmland. <3

Ha de gott!!

Karin

Det här inlägget postades i Kort. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta − = 0

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>