Dagen före dopparedagen! :D

Hejsan igen!

Dagen före dopparedagen! iiihhhh känner mig som som ett barn igen och längtar! Är ni klar med allt inför imorgon? Här har vi inte klätt granen än men sedan är vi redo :D

I dagens inlägg bjuder jag på ett sista julkort från mig.

IMG_20151218_111113För att få till detta kort har jag tagit ett vitt papper som jag stämplat och embossat dessa snöstjärnor. Jag använde genomskinligt embossingpulver med glitter i. Sedan plockade jag fram två olika blå gelatos som jag täckte hela pappret med. färgen fastnade även på snöflingorna och var mycket kladdigare än jag trodde eftersom glittret i pulvret gjorde att mycket färg fastnade. Men jag löste det med våtservetter och plockade bort lite färg. Hoppas ni ser glittret i bilden!

IMG_20151220_183830

Detta sätt att göra kort på går rätt fort och blir ett bra resultat tycker jag. Går ju att variera i all oändlighet beroende på vad kortet ska vara till. I år har jag använt mig att färdiga kortbaser i kraft. Smidigt…

 

Ha en super bra dag och titta in imorgon vet ja! :D

Kramar

Karin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Julkalender, Kort. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 4 = åtta

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>