Snögubbesoppa

Redan den 22 december och vi har ingen snö. Jätte konstigt men jag klagar inte :-) tråkigt bara när barnen inte kan vara ute och leka. Men då jag har stora barn drabbas jag inte så som sagt jag klagar inte.

Min mamma flyttade in på ett boende i augusti och jag ville ge personalen  ett julkort nu till julen men fick denna ide istället. Såg den på facebook och tyckte den var lite gullig.

IMGP0825

IMGP0823

IMGP0827

Det kallas snögubbesoppa och är varm choklad, en chokladbit,  mini marshmallos och polkagrisstång.  Sedan är det ett litet recept med.  Så nu ska jag åka ner och lämna över denna lilla gåva istället för ett julkort.

Kika in i morgon och se vad som händer.

 

Kram kram

Det här inlägget postades i Julkalender, Pyssel. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− tre = 4

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>