Hejsan där ute i blåsten!

Här blåser de så det knakar i huset,  jag har passat på att testa lite pyssel jag inte brukar hålla på med så resultatet är där efter enligt mig.  :)

Jag köpte en canvas duk och ville prova på en teknik jag sett på nätet. Det var en tjej som gjorde en lampskärm men jag började smått med att sticka ner fem nålar i duken och blandade sedan lim med vatten som jag doppade mitt snöre i. Jag lade snöret som en stjärna på duken, tog bort nålarna och lät det torka. När allt torkat så täckte jag hela ytan med svart färg. Sedan gick jag över tavlan med inka gold.

IMG_20151220_203221

Sedan tog jag fram lite saker att dekorera med. Jag  har lånat lite dies och stansat ut när jag varit på pysselträff. Kul att ha lite annat också. Jag använde mig av mod podge lim för att fästa allt. Klet och kladd! :)

IMG_20151220_224115IMG_20151220_224146Jag hade kul när jag gjorde denna även fast jag inte fick det resultat som jag hade i huvudet är jag ganska nöjd ändå. :P

IMG_20151220_224037

Nu sätter jag igång med griljering av skinkan och baka lite. Ha de gott i julstöket!

Kramar

Karin

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Altrat, Julkalender. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 × sju =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>