20151218_105416 20151218_105502Som det engelska uttrycket säger är det många människor som är viktiga i ett barns uppfostran å i mitt fall ännu fler som uppfostrar 8 :-) Detta blev jag väl medveten om när det blev dags för de årliga pedagogpresenterna….det blev 52 st. Då gällde de att det var smidigt att göra men blev fint. Köpte chokladkakor med kartongomslag och tog bort omslaget som jag använde som mall till nytt överdrag å sen gick jag loss med dekorationerna och det blev ett bra sätt att säga TACK till alla människor som finns i min och barnens vardag. Tack även till er som kollade idag. Missa inte morgondagens lucka… Kram /Åsa

Det här inlägget postades i Julkalender. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 − sex =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>