Adressbok

Hallå i stugan!

Hur går det med julstöket? Här hos mig har julstämningen börjat komma på riktigt. Julmusiken ljuder i högtalaren just nu och jag vill idag visa er en liten hjälp till julen.(annars också kanske?) Jag har gjort en liten svart bok ;) som skall hjälpa mig nästa år när jag ska skicka julkorten.

IMG_20151217_091901

 

Jag har ett verktyg som man kan binda sina egna böcker med. Så till detta projekt har jag skurit till två kartongbitar som jag målat svart och sedan stansat hål. Till framsidan hittade jag detta bruna papper med julmönster. Jag stansade ut små snöstjärnor och dekorerade med ett metallhörn och hjärtat.

IMG_20151217_091930

Sedan har jag tagit vanligt vitt skrivarpapper som är 200g istället för 70g(vanligt papper) jag har använt distressdynorna för att färga in dem. Ville ha en lite gammal look så det fick bli en ljus nyans till grunden och sedan en lite mörkare brun till fläckarna/stänken. Detta tycker min son är jätte kul att leka med så detta är det faktiskt han som gjort. :) När pappren torkat så har jag tagit en större stämpel med rutmönster och stämplat med en grå färg. Slutligen har jag stämplat smilie, brev och en liten telefon för att få till adressboken. Så i denna bok kommer jag fylla i adresserna till mina nära och kära så det är lätt att hitta när snigelposten skall få göra jobbet. För det är klart att till julen ska man få ett julkort i sin brevlåda. :)

Titta in imorgon igen får se vad Anna hittat på!

Karin

Det här inlägget postades i Julkalender. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 + sju =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>