Project Life

Hej där i stugan!

Då har vi kommit fram till lucia… Jag passar idag på att visa er hur Tildas första jul såg ut. Japp jag ligger suuuper efter med mina foton, men de kommer när det kommer. Jag har gått över mot Project Life även fast jag fortfarande gör vanliga sidor också. Jag tycker om att ha mina sidor ganska enkla, dels för att jag inte vill att fokus ska tappas från själva bilden och så hinner jag även med fler uppslag. Med två barn här hemma finns inte tiden i överflöd. ;)

IMG_20151212_214651

Jag har så svårt att hitta färdiga pl-kort som passar till det jag vill göra så för det mesta så gör jag mina kort. Denna gång så har jag använt mig av ett cardstock i kraft som jag har stämplat och färgat in med hjälp av en mask. Några utstansade hjärtan, en snöstjärna och god jul text tillsammans med lite bokstavsstickers sedan fick sidan vara klar. :)

IMG_20151212_214606

Detta var min dotters första julafton och snart kommer hennes tredje. Jag längtar!!

Kom förbi imorn igen!

Kram!

Karin

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Julkalender. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


tre + 6 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>