Hej hopp i galopp vad det går undan!

Då var det min tur IGEN att blogga… Japp jag höll på att missa idag för dagarna går ju så fort mot julen att jag inte riktigt hänger med. :D

I dagens inlägg visar jag er en fin påse att ta med er till självaste julafton eller om ni kanske är bjudna på något skoj galej innan. Jag har använt mig av en liten påse inhandlad i en känd matbutik för inte många kronor. En sådan påse är inte speciellt svår att göra själv heller men denna gång valde jag lata sidan. Jag gillar ju akvarellpapper och ”Timpans” distressfärger så jag började att färga in bakgrunden i en grön färg. Jag stansade ut formen med en stans från Cherry Lynn. Sedan stansade jag ut en ”scalloped” ram i guld att sätta bakom med tillhörande stans för att få lite enkel men lyx känsla i påsen.

IMG_20151208_121322~2

Motivet på påsen tillhör ett julkitt med stansar från Magnolia. jag använde mig av istappar, snöstjärnor och den lilla stugan. Återigen har jag använt mig av akvarellpapper för att stansa ut dessa detaljer. Stugan och istapparna behöll jag vita medan snöstjärnorna färgade jag in i lite brun. Jag avslutade med att färga en liten stjärna i gul.

IMG_20151208_122122

Med denna enkla påse kutar jag vidare mot julen med stormsteg! Till helgen fylls den med små hemmagjorda godisbitar och ges bort till en god vän.

Glöm nu inte bort att kika förbi imorgon också! :D

Kram

Karin

 

 

Det här inlägget postades i Julkalender, Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 − två =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>