Så var det min tur igen :-)

Idag väljer jag att visa ett julkort med en snögubbe och längtar tills vi får en massa snö att leka med och glädjas åt. Om man inte gillar snön kan man ju krypa ihop inomhus och pyssla lite. Eller varför inte göra båda sakerna: leka i snön och sen värma sig med pyssel.

Låt oss bygga snögubbar....

Låt oss bygga snögubbar….

På kortbasen har jag fäst ett stycke cardstock som är något mindre än basen för att skapa ett annat djup. Sedan har jag siluettklippt ett stämpelmotiv som min dotter färglagt åt mig och fäst på 3d kuddar. Textblocket är en bit mönsterpapper som monterats på ett lager cardstock i samma nyans som kortbasen och även det har fästs med 3d kuddar. En detalj som kanske inte märks så mycket men som jag älskar är att jag distressat kanterna på mönsterpappret med distressdyna. Sist men inte minst har jag stansat ut snöstjärnor/flingor som jag dekorerat med glitterlim i brist på embossingdyna att fästa mitt glitterembosspulver med.

Ha en skön dag allihop och missa inte vad Karin bjuder oss på för inspiration imorgon.

Å så en bild på kortets insida.

20151207_123959[1]

 

KRAM******/Åsa

 

Det här inlägget postades i Julkalender, Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 3 = elva

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>