Hejsan igen!

Då har vi kommit till den 5e december och idag tänkte jag visa er en liten present tag. Jag började med att stansa ut en tagg i akvarellpapper. Mitt favorit papper heter canson montval och är på 200gram.

Jag fortsatte med att färga in taggen med några distress färger. Tycker det är kul att leka och kladda med dessa färger.  Vet aldrig riktigt hur resultatet blir.

Jag färgade också in en bit akvarellpapper med grönt och stansade ut små kvistar. Stansen är en Martha Stewart.

Jag stansade även ut två snöstjärnor med en annan stans från Martha Stewart. Dessa stjärnor embossade jag med ett slags embossingpulver. Enamel kallas detta och är mer grovkornig pulver. Denna har även guldglitter i sig och gissa om de var glittrigt överallt när jag var klar med dem.  Hihi

Jag klippte sedan isär en doili(stavas?) och fäste på min tagg. Följt av snöstjärnorna och dem gröna kvistarna.  Avslutade med att ”svärta in”  kanterna för lite mer liv och stämplade god jul.

Jag tog lite vit enamel och strödde över taggen för att få känslan av att de faller snö. Sedan var den klar.  Redo att fästa på en presentask, påse eller paket.

Nu är jag nyfiken  på morgondagens inlägg!

Kramar

Karin

Det här inlägget postades i Julkalender, Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 + = fem

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>