Flasktag

Hejsan svejsan!

Nu går det fort fram, redan 1 december. Första dagen i vår julkalender :-) . Vi kommer fram till julafton visa ett inlägg om dagen med olika tema. Hoppas att det kommer att inspirera till pyssel för er.

Jag börjar att visa en flasktag som är enkel och snabb att göra till en gå bort present.

2015-10-25 08.59.29

 

Då jag tyckte att pappret från Ridderholms design A christmas Story var så fint har jag inte dekorerat något. Stämpeln vet jag inte vad det är för någon då jag i mitt tidiga scrappande slängde alla förpackningar direkt :-( vilket jag idag tycker är väldigt tråkigt. Men men av erfarenhet gör jag inte det idag.

 

 

2015-10-25 09.00.31

 

Vad passar då inte till denna tag om inte en flaska glögg. Kika in i morgon och se vad Karin har hittat på för kul.

Kram kram

Det här inlägget postades i Julkalender, Pyssel. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio × 1 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>