Livet tar sig oväntade vägar ibland.

Ibland tar livet vägar man inte riktigt räknat med och denna gång blev det äventyr för min del.  Pysslandet har fått lov att läggas på en hylla och vänta. Där kommer det att få ligga ett tag nu.

Jag tar en paus i mitt scrappande. Jag har en flytt till en ny stad med ett ”nytt” liv väntandes på mig. Pysslet får komma tillbaka till mig när jag är redo och har tiden och glädjen till den igen. Jag känner att jag kan inte längre scrappa för att jag måste. Viljan försvinner i måstet.  Dessutom så ska den ju packas ner i vilket fall och det är just det som kommer att ske nu. Nedpackning, och jag kan inte garantera tiden när den kommer att packas upp igen. Det är mycket som ska falla på plats i det nya boendet innan jag ens kan tänka på papper och lim.

Så det är med stor sorg i hjärtat som jag säger Tack  för mig, för denna gång.
Vill Tacka Anna för att du förstår min situation och för att du gav mig chansen att vara din DT och medhjälpare. Jag hoppas jag får den chansen en annan dag igen. Du gjorde mig till den lyckligaste någonsin när du tog mig an under dina vingar!

Jag har några saker kvar att dokumentera så det absolut sista inlägget blir det ju inte. Jag har saker från nya kollektionen Teresa Collins att visa :D
See you soon.

 

Tack alla för denna tid.

Kram Mela

 

Om Mela

Mela en sprallig neondansande och scrapbooking tokig tvåbarns mamma. (Gift med en datanörd som pendlar till sthlm i veckorma)
Det här inlägget postades i Designteam, Okategoriserade, Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 + två =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>