Spill papper

 

Hejsan!

Efter en tid utan någon inspiration eller lust alls känner jag att det pirrar i hela kroppen. Vet inte om det är solen och värmen som gjort sitt. Kan ju inte skryta om att det varit så mycket värme i sommar men man ska vara glad att solen vill visa sig lite. Synd bara att jag börjat att jobba igen. Skulle lätt kunna vara hemma några veckor till :-)

Vem har inte en massa spill bitar av alla olika papper hemma. Nu har jag gjort två lådor som står på mitt pyssel bord så att jag lätt kan se vad jag har och använder flitigt alla små bitar som blivit över. Så idag visar jag ett kort med bara papper från min lilla låda.

kort121

Har gjort 2 stycken rosetter  i rosa och vitt. Har satt den rosa ovanpå den vita för att få lite höjd.

 

kort12

Grattis är också från mina gömmor. En die som jag lånat på någon träff som jag tycker är jätte fin.

kort122

Kanterna på det mönstrade pappret har jag stansat med en Martha Stewart  doily lace edge punch som jag också använder till mycket.

 

 

Hoppas att ni fått lite inspiration och att  vi ses snart.

 

Kram kram

 

 

 

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 6 = nio

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>