You are so loved

Hejsan,

Här kommer nästa Lo Fortfarande samma pappersserie MME Alphabet Soup

Detta är baksidan av förra inläggets lo, Toys. Jag har nämligen använt mig av ett papper men fått ut två layouter på alla i denna serie. Det enda man behöver tänka på är att man inte använder sig av saker som går igenom pappret (häftstift, brads och färg) om man inte planerat att dölja det vill säga ;) samt ekonomiskt. och man behöver inte välja vilken sida man ska använda sig av när det är dubbelt.

Jag har även på denna använt mig av enbart 2 färger. Alla dekorationer är i vitt så bakrundspappret fick vara ”färgklicken” underbara turkosa/blå/gröna papper. Enhetligt och inte lika stökigt (som mina tidigare lo´s varit )

SAMSUNG CSC

Titeln är en spillbit som blev när jag skar med cameon. Så smidigt at man kan använda sig av ”skräpet” det gör jag nästan alltid. Sällan jag kastar det som blir över ;)

Ramen är från egna gömmor och Spetspappret/tårtpapper/doilies hittar ni här.

XoXo Mela

 

 

 

 

Om Mela

Mela en sprallig neondansande och scrapbooking tokig tvåbarns mamma. (Gift med en datanörd som pendlar till sthlm i veckorma)
Det här inlägget postades i Designteam, Layouter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 + = åtta

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>