En stor dag

Hejsan alla vänner!

Det var ett tag sedan jag var här nu. Kan inte riktigt fatta att det har varit sommar och  semester. Underbart då jag älskar sommaren och tänkte då att jag kunde visa en sommrig  lo.

 

Jag hade äran att vara brudtärna 2010 och vi tog några foton på mig och ringbäraren.  Dessa foton passade jag på att använda på en kurs med Ingvild Bolme. Det var väldigt roligt att göra denna lo då jag själv mest gör kort och alter. Men har mer och mer fått lite blodad tand för layouts.

 

klar1

 

För att få lite mer effect har jag ritat lite konturer runt blommor och blad på lite olika ställen.

klara122

Har stämplat med gesso och en brun dyna så att det blev lite mer djup i pappret under  innan jag dekorerat. Har andvänt 2 st olika punchar för att få den slitna ytan på det översta  pappret. Jag arbetade med Ingvilds egna ergonomiska verktyg som du kan hitta i butiken  . Jätte trevliga att jobba med då dom ligger skönt i handen.

 

klara121

Har även skurit ur blommor från ett mönsterpapper för att få effekt i lo:n

Det var vad jag hade idag men jag  hoppas att  jag har inspirerat er till lite.

 

Kram kram

Det här inlägget postades i Layouter, Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


tre × 7 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>