Brevlåda

Idag är det mitt sista inlägg som Gäst DT här på Melvens… Och då tänkte jag visa en liten brevlåda jag gjort med hjälp av min Silhouette Cameo…

IMAG1542-1

IMAG1547-1

IMAG1544-1

Stommen är  gjord av mörkblå CS och vackert mönsterpapper från Glitz – maya – Polka… Jag är ju en rosa person så dessa papper passar mig perfekt…

IMAG1543-1

IMAG1540-1

IMAG1541-1

En rosaprickig brad som jag hade hemma fick hålla fast pinnen som visar att det kommit post… Sen fick det bli en klunga med rosa/blå/lila rosor tillsammans med blommor från you do och blad jag hade hemma fick dekorera uppe på… Även 2 hattnålar slank med… Lite lila pärlband från butiken fick dekorera luckan… Sen satte jag ett rosa sidenband på bakänden oxå… Mer dekoration vill jag inte ha utan tycker det vart lagomt så där…

Då får jag tacka för mig, för den här tiden jag fått vara med och inspirera… Det har varit en kul tid så månaden har gått fort…

Tack och Kram från Linda

 

Det här inlägget postades i Övrigt, Pyssel. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta − 2 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>