Avesta kort och scrapbookingmässa 2013

I helgen som var, var det mässa  i Avesta och Melvens Scrap och Hobby stod där som utställare för andra gången totalt men första gången för det här året.

Redan i Fredags kväll började uppackningen och fortsatte sedan på morgonen fram tills öppningen lördag  kl 11:00. Vi hann klart på sånär som några reamärkningar.

Vid uppackningen och under halva lördagen hade vi månadens gäst DT Linda Mattsson på plats. En rosa klick bland de svarta tröjorna ;) Tack för din hjälp!

Det var inte jättemycket folk om man ska räkna hela mässans gång men jag måste säga att det var riktigt kul att få träffa både nya och gamla ansikten samt att få se lite nyheter och alla pysslare som satt bakom oss i pysselstämning. Man blev väldigt sugen på att sätta sig och pyssla själv. Kliade fint i fingrarna.

Våran monter såg ut såhär.

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dt Teamet Andrea och jag Mela var självklart där som representanter och medhjälpare. :) DT Andrea satt vid vår monter och demonstrerade Marta Stewart crafter´s clay. En underbar lätthanterad ”lera” som blir som papier maché när den självtorkat i drygt ett dygn. Det är bara fantasin som kan sätta begränsningar vad man kan göra med den. Andrea visade hur man gjorde rosor förhand men även hur man använde formarna som kommer med i startkiten. Blev väldigt populärt.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

Vi har just nu inte startkiten i lager de sålde slut på mässan, men är ni intresserade av dem så skicka ett mail så beställer vi hem fler. :D Just nu så väntar vi in ett par beställningar innan vi skickar iväg ordern så att ni vet om det i förhand.

Nu får vi se hur det ser ut i framtiden, kanske springer ni på oss på andra mässor. :) Tiden får visa vad som händer.

XoXo DT Mela

PS.
Vi, jag och Andrea vill passa på att tacka Anna för att vi får vara delaktiga med dig i Melvens Scrap och hobby. Det är så otroligt roligt och spännande att få dela denna resa med dig. <3 DS

 

Om Mela

Mela en sprallig neondansande och scrapbooking tokig tvåbarns mamma. (Gift med en datanörd som pendlar till sthlm i veckorma)
Det här inlägget postades i Designteam, Okategoriserade, Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta + 2 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>