Choklad och rödvin

Idag tänkte jag tipsa lite om choklad och rödvin… Här har vi ett fylligt rött vin (tror jag då jag själv inte dricker rödvin ;-)   ) och en mörk smakrig chokladkaka (den har jag testat och den är god)…

IMG_1935

Nejdå, utan det jag tänkte visa idag är hur du förvandlar en vanlig flaska och en chokladkaka till en vacker gåbort gåva…

IMG_1933

Det jag använt mig av som grund är vanlig grön CS som finns här… Och ett underbart papper från Glitz design som heter MAYA Floral och finns här… Delarna har jag skurit ut med min Sillhouette Cameo… Kanterna ruggade och chalkade med brunt… Rundade hörnen på mönsterpaperet till chokladkakan med en liten hörnstans…

IMG_1938

En massa blommor från You Do Flower Collection i grönt, vitt, och olika nyanser av blått… Och tillsammans med dom så har jag lagt med lite lila och rosa rosor och ett par blad från mina gömmor… Och några rosa hattnålar…

IMG_1939

IMG_1943

IMG_1946

Chokladkaka fick en digistämpel från Skogstokiga i form av en tag med en text som stämmer rätt bra (tyvärr för en chokladälskare som egentligen inte borde äta så mycket sånt ;-)   )… Hittade ett gamlat trasigt halsband som oxå fick vara med… Rosorna är målade med lite stickles för att glittra lite extra mycket…

IMG_1940

IMG_1942

På baksidan av flaskkortet hängde jag en annan del av det trasiga halsbandet som en ”tyngd” för att kortet ska hänga snyggt på flaskan och sedan vart det lite extra coolt… På ”halsringen” hade jag på lila stickles

IMG_1947

IMG_1941

En underbar stämpel från Bildmålarnas serie 7 dödsynder, Fru Högmod målad med ProMarkers och glittrad med stickles… Och även en här en digis från Skogstokiga med… Och vips så ser det lite snyggare ut… Om man ska på en middagsbjudning t.ex… Eller kanske någon som fyller år…

Hoppas ni känner att ni har inspirerats och vill du se mer av det jag gör så kika även gärna in på min egen nystartade blogg

Kram Linda

 

 

Det här inlägget postades i Altrat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra − 2 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>